• Meer mogelijk met Kraaijkamp Makelaars Bereik meer potentiele kopers voor je woning dan via de meeste andere makelaarskantoren
  • Zoveel makelaar als je zelf wilt! Onze benadering is net iets anders dan die van de meeste (klassieke) makelaarskantoren en jouw wensen spelen hier een belangrijke rol in
  • Aankoopmakelaar op uurtarief Een goede aankoopmakelaar hoeft per saldo geen geld te kosten
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit! Wij zijn 6 dagen per week geopend en daarnaast ook buiten de gewone kantoortijden bereikbaar
  • Drone fotografie Wij maken sinds kort ook foto's met een drone en dit bieden wij gratis aan!!
  • Scherpe taxatietarieven Heb je een taxatierapport nodig? Dit verzorgen wij snel en tegen een scherp tarief
  • Wij zijn lid van de NVM en ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)
  • Gratis waarde indicatie Wij vertellen je graag wat je woning waard is!
  • 20 jaar ervaring in de Regio Utrecht Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 (en daar zijn we best trots op!!)

Taxatie

Heb je een NWWI taxatierapport nodig?  Dit verzorgen wij snel en tegen een scherp tarief.

Hoe werkt het?

Je vult het taxatieopdracht-formulier in via de site.

Per e-mail ontvang je van ons de opdrachtbevestiging van de taxatie.

Als het om je eigen woning of appartement gaat, nemen we binnen 2 werkdagen na het verstrekken van de opdracht contact met je op. Indien je een woning of appartement aankoopt, zullen wij rechtstreeks contact opnemen met de verkopende partij (makelaar of eigenaar) om een afspraak te maken. In dat geval sturen we  je een e-mail  met de bevestiging van de opdracht en vermelding van de taxatiedatum.

Binnen vijf werkdagen na de taxatie van de woning of het appartement, ontvang je digitaal het complete rapport . Als je wilt, kan dit sneller. Na ontvangst kun je het taxatierapport doorsturen naar de geldverstrekker. 

Relevante stukken


Alle relevante stukken zoals het eigendomsbewijs, de splitsingsakte (bij een appartement), de beschikbare stukken van de actieve Vereniging van Eigenaars (bij een appartement) en andere belangrijke informatie zullen door jezelf of door de verkopende partij digitaal worden aangeleverd worden aangezien de taxateur deze informatie dient te beoordelen.

Indien de taxatie met spoed moet worden uitgevoerd  worden de taxatiekosten verhoogd met € 50,00 (inclusief BTW). Indien relevante stukken ontbreken zullen wij contact met je opnemen en kun je deze alsnog zelf aanleveren. Als in overleg deze stukken door de taxateur bij derden opgevraagd worden zullen de taxatiekosten verhoogd worden met € 50,00 (inclusief BTW). De betaling van de taxatienota dient plaats te vinden uiterlijk 14 dagen na factuurdatum, tenzij er vooraf andere afspraken gemaakt zijn.

Taxatie formulier

Contact formulier

Werk cookie voorwaarden bij