• Meer mogelijk met Kraaijkamp Makelaars Bereik meer potentiele kopers voor je woning dan via de meeste andere makelaarskantoren
  • Zoveel makelaar als je zelf wilt! Onze benadering is net iets anders dan die van de meeste (klassieke) makelaarskantoren en jouw wensen spelen hier een belangrijke rol in
  • Aankoopmakelaar op uurtarief Een goede aankoopmakelaar hoeft per saldo geen geld te kosten
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit! Wij zijn 6 dagen per week geopend en daarnaast ook buiten de gewone kantoortijden bereikbaar
  • Drone fotografie Wij maken sinds kort ook foto's met een drone en dit bieden wij gratis aan!!
  • Scherpe taxatietarieven Heb je een taxatierapport nodig? Dit verzorgen wij snel en tegen een scherp tarief
  • Wij zijn lid van de NVM en ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)
  • Gratis waarde indicatie Wij vertellen je graag wat je woning waard is!
  • 20 jaar ervaring in de Regio Utrecht Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 (en daar zijn we best trots op!!)

Verkopen

Wil jij je woning verkopen? Is het je allereerste woning die je nu verkoopt, ga je misschien samenwonen of juist niet meer. Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of wil je verhuizen vanwege familie, vrienden of werk. Wat de reden ook is jouw huis verkopen is voor jou meer dan alleen het verhandelen van stenen en een dak.


Wij zijn er om je te begeleiden bij deze verkoop. Kraaijkamp Makelaars weet wat de huidige, lastige huizenmarkt nodig heeft. Een ondernemend makelaarskantoor, dat meedenkt en haar dienstverlening heeft aangepast aan de huidige tijd. Samen met de verkoper zetten wij de woning op de meest optimale manier in de markt, qua prijs, uitstraling en presentatie.

Jij en wij

Het contact loopt via één persoon en onze flexibele, klantgerichte aanpak is niet aan vaste tijden gebonden. Natuurlijk houden we je goed op de hoogte over de ontwikkelingen rondom je woning. Uiteraard hebben wij diverse advertentiepakketten die de verkoop extra kunnen ondersteunen. Jij bepaald zelf of en wanneer je hiervan gebruik wilt maken. Goed om te weten is dat wij door onze uitgebreide advertentiepakketten die de verkoop extra kunnen ondersteunen meer potentiele kopers bereiken voor je woning dan de meeste andere makelaarskantoren.

Kennismaken

Wij willen graag kennis met je maken en vertellen je graag meer over wat we exact doen èn wat we anders doen dan de meeste van onze collega’s.
Werk cookie voorwaarden bij