Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 399.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    85 m²
  • Inhoud:
    265 m³
  • Albert van Dalsumlaan 591, UTRECHT

    Op zoek naar een ruime bovenwoning met afgekochte erfpacht, strakke wand- en vloerafwerking, een ruime woonkamer, een moderne keuken met veel inbouwapparatuur, een badkamer met ligbad, 2 ruime slaapkamers (een derde slaapkamer is mogelijk), een zonnig balkon (zuidoosten), in een groene woonomgeving en vlakbij het centrum? Kom dan gerust kijken bij deze moderne afgewerkte en uitstekend onderhouden 3 kamer woning in de wijk Rijnsweerd (Utrecht Oost).

    De woning is gelegen op de bovenste 2 woonlagen van het gebouw. Sinds 2012 is de woning grotendeels gemoderniseerd (wandafwerking, vloerafwerking, keuken vervangen, op glasvezel netwerk aangesloten). De huidige bewoonster heeft een grotere dakkapel laten plaatsen en heeft in 2018 ook de erfpacht eeuwigdurend afgekocht (een opvallend verschil met de meeste woningen in de straat). Voor de woning is Energielabel B afgegeven. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing (deels HR ++) en is aangesloten op de stadsverwarming.

    De woning is gelegen in de populaire buurt Rijnsweerd, Utrecht Oost. De straat is breed van opzet en grenst aan een parkje. Het Wilhelminapark en diverse leuke eet- en drink gelegenheden liggen op loopafstand, net als diverse winkels en supermarkten. Dichtbij gelegen zijn ook het universiteitscentrum de Uithof (Utrecht Science park), het ziekenhuis UMC, natuurpark Bloeyendael, het water van de Kromme Rijn en de natuurgebieden van Rhijnauwen en Amelisweerd. Parkeren kan voor de deur en op binnen 10 minuten fietsen ben je op het Domplein.

    Algemeen
    Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige Vereniging van Eigenaren met 24 appartementen, bestaande uit acht benedenwoningen en zestien bovenwoningen (type maisonnette). Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen en in je eigen berging op de begane grond kun je je fiets veilig stallen. Via het trappenhuis kom je uit bij de voordeur van de woning. Op de eerste verdieping is een (semi openbare) buitenruimte waar je als bewoners gebruik van mag maken.

    Indeling:
    De ruime hal met toilet en meterkast geeft toegang tot de woonkamer en de verdieping. De woonkamer met half open keuken (totaal ca 37m2) is heerlijk ruim te noemen en heeft genoeg ruimte voor een goede zithoek en een lange eettafel. De grote raampartijen op het zuidoosten maken de woonkamer lekker licht. De keuken is voorzien van een modern keukenblok en deze heeft veel apparatuur: een vaatwasser, een keramische kookplaat met afzuigkap, een koel-/vriezer combinatie en een oven. De vaste kast geeft de verdieping lekker veel bergruimte, altijd handig!

    Verdieping:
    De verdieping heeft nu 2 ruime slaapkamers (15m2 en 14m2). Bij het plaatsen van de grote dakkapel is rekening gehouden dat de voorste slaapkamer in tweeën gesplist kan worden. Achter de knieschotten aan de voorzijde is er ook weer bergruimte. De inpandige badkamer is netjes betegeld en voorzien van een ligbad met douche, een wastafel met meubel en het tweede toilet. De aansluiting van de wasapparatuur tref je hier ook aan. Boven de badkamer is er nog een ruime berging aanwezig.

    Balkon
    Via de woonkamer kom je op het ruime balkon en deze is gelegen op het zuidoosten. Vanwege de ligging van de tuin kun je een groot deel van de dag van de zon genieten. Het grote zonnescherm biedt schaduw als je dat wilt. Vanuit de woonkamer en het balkon heb je leuk vrij uitzicht over de omgeving.

    Het betreft hier dus een modern afgewerkte woning op een leuke plek in Utrecht, met winkels en veel natuur op loopafstand. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:
    Hal/gang : 2.65 x 1.65 (maximale afmetingen)
    Woonkamer : 6.25 x 4.90 (lengte deels 2.80 m, breedte deels 3.90 m)
    Keuken : 3.20 x 3.00 (lengte deels 1.40 m, breedte deels 2.25 m)
    Vaste kast : 2.25 x 0.90
    Toilet : 1.40 x 0.90

    Overloop : 2.15 x 1.20
    Slaapkamer voorzijde : 4.15 x 4.80
    Slaapkamer achterzijde : 2.90 x 4.90
    Badkamer : 2.20 x 2.65

    Balkon : 2.00 x 5.00
    Berging : 1.50 x 2.50

    Bijzonderheden woning:
    - De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
    - De woning is sinds 2012 grotendeels gemoderniseerd
    - De woning heeft strakke wand- en vloerafwerking
    - De keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur
    - Er is een ligbad in de badkamer
    - De balkon (ca 10m2) is gelegen op het zuidoosten
    - Indien gewenst kan een extra kamer aan de voorzijde gerealiseerd worden
    - Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 1,4 km de woning (4 minuten fietsen)
    - De Domtoren is gelegen op 3,1 km (10 minuten fietsen)

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1979
    - Perceelsgrootte vereniging : 1195 m²
    - Aandeel in de gemeenschap : 150/3600e
    - Woonoppervlak : ca 85 m²
    - Inhoud : ca 265 m³
    - Verwarming en warmwater : stadsverwarming
    - Isolatie : dubbele beglazing, deels HR++ beglazing
    - Electra : 10 groepen met aardlekschakelaar

    Voor de woning is Energielabel B afgegeven.

    Bijdrage aan de VvE € 157,50 per maand. De vereniging van eigenaars is ingeschreven bij de kamer van koophandel, er is een collectieve opstalverzekering, er is een MJOP, er wordt vergaderd en de VvE heeft een bankrekening

    Grond: voortdurende erfpacht, de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

    Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij