Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 275.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1979
  • Woonoppervlakte:
    61 m²
  • Inhoud:
    230 m³
  • Albert van Dalsumlaan 595, UTRECHT

    Op zoek naar een benedenwoning met afgekochte erfpacht, een ruime woonkamer, een goede slaapkamer, een voor- en achtertuin (samen 46m2), in een groene woonomgeving en vlakbij het centrum en uitvalswegen? Kom dan gerust kijken bij deze praktische ingedeelde 2 kamer woning in de wijk Rijnsweerd (Utrecht Oost).

    De woning is voorzien van nette wand- en vloerafwerking. De huidige bewoner heeft in 2019 de erfpacht eeuwigdurend afgekocht (een opvallend verschil met de meeste woningen in de straat). Voor de woning is Energielabel A afgegeven. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en is aangesloten op de stadsverwarming. Bij diverse benedenwoningen is de woning aan de voorzijde uitgebouwd waardoor daar een extra (slaap)kamer gerealiseerd is. Uiteraard moet je hiervoor wel een vergunning aanvragen.

    De woning is gelegen in de populaire buurt Rijnsweerd, Utrecht Oost. De straat is breed van opzet en grenst aan een parkje. Het Wilhelminapark en diverse leuke eet- en drink gelegenheden liggen op loopafstand, net als diverse winkels en supermarkten. Dichtbij gelegen zijn ook het universiteitscentrum de Uithof (Utrecht Science park), het ziekenhuis UMC, natuurpark Bloeyendael, het water van de Kromme Rijn en de natuurgebieden van Rhijnauwen en Amelisweerd. Parkeren kan voor de deur en op binnen 10 minuten fietsen ben je op het Domplein.

    Algemeen
    Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige Vereniging van Eigenaren met 24 appartementen, bestaande uit acht benedenwoningen en zestien bovenwoningen (type maisonnette). Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen en in je eigen berging op de begane grond kun je je fiets veilig stallen. Via het trappenhuis kom je uit bij de voordeur van de woning. Op de eerste verdieping is een (semi openbare) buitenruimte waar je als bewoners gebruik van mag maken.

    Indeling:
    De ruime hal met toilet en meterkast geeft toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. De woonkamer met half open keuken (totaal ca 37m2) is heerlijk ruim te noemen en heeft genoeg ruimte voor een goede zithoek en een lange eettafel. De grote raampartijen op het zuidoosten maken de woonkamer lekker licht. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in hoekopstelling en deze heeft enige apparatuur: een elektrische kookplaat, een vaatwasser, en een koel/vriezer combinatie. De vaste kasten geven de woning lekker veel bergruimte, altijd handig!

    De slaapkamer (ca 12m2) heeft ook een goede afmeting met voldoende kastruimte. Via de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De inpandige badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. De aansluiting van de wasapparatuur tref je hier ook aan.

    Tuin
    Via de woonkamer kom je in de achtertuin (met achterom) en deze is gelegen op het zuidoosten. Vanwege de ligging van de tuin kun je een groot deel van de dag van de zon genieten. De voortuin is bereikbaar via de slaapkamer en hier kun je op warme dagen weer in de schaduw zitten.

    Het betreft hier dus een woning op een leuke plek in Utrecht, met de winkels en veel natuur op loopafstand. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:
    Hal/gang : 4.00 x 1.25
    Woonkamer : 8.40 x 4.90 (lengte deels 3.95m, breedte deels 2.75m)
    Keuken : 2.15 x 2.15
    Vaste kasten : 0.75 x 0.95 en 0.75 x 0.65
    Slaapkamer : 4.55 x 3.40
    Badkamer : 2.00 x 2.10
    Toilet : 1.35 x 0.90

    Achtertuin : 6.35 x 5.00
    Voortuin : 4.50 x 3.35
    Berging : 1.50 x 2.50

    Bijzonderheden woning:
    - De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
    - De woning is praktisch ingedeeld en is voorzien van nette wand- en vloerafwerking
    - De achtertuin (ca 31m2) is gelegen op het zuidoosten
    - Indien gewenst kan een extra kamer aan de voorzijde gerealiseerd worden
    - Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 1,4 km de woning (4 minuten fietsen)
    - De Domtoren is gelegen op 3,1 km (10 minuten fietsen)

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1979
    - Perceelsgrootte vereniging : 1195 m²
    - Aandeel in de gemeenschap : 125/3600e
    - Woonoppervlak : ca 61 m²
    - Inhoud : ca 230 m³
    - Verwarming en warmwater : stadsverwarming
    - Isolatie : dubbele beglazing
    - Electra : 5 groepen deels met aardlekschakelaar

    Voor de woning is Energielabel A afgegeven.

    Bijdrage aan de VVe € 141,- per maand. De vereniging van eigenaars is ingeschreven bij de kamer van koophandel, er is een collectieve opstalverzekering, er is een MJOP, er wordt vergaderd en de VvE heeft een bankrekening

    Grond: voortdurende erfpacht, de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

    Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij