Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 395.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1919
  • Woonoppervlakte:
    77 m²
  • Inhoud:
    280 m³
  • Bilderdijkstraat 32, UTRECHT

    Op zoek naar een heerlijk lichte driekamer-benedenwoning met veel sfeer, strakke wand- en vloerafwerking, een ruime woonkamer, twee goede slaapkamers, een keuken met (inbouw)apparatuur, een luxe badkamer met inloopdouche, een tuin op het zuidwesten en gelegen in een leuke straat? Kom dan gerust kijken naar deze goed onderhouden en fraai afgewerkte benedenwoning met slaaptoren in de populaire woonwijk Nieuw Engeland.

    De woning valt verder op door de grote raampartijen, de hoge plafonds, de openslaande deuren naar de tuin en de sfeervolle uitstraling van de woning door de gekozen afwerking.

    De Bilderdijkstraat ligt in het gezellige Nieuw Engeland, een mooie wijk met karakteristieke woningen. Het centraal station en de bruisende binnenstad liggen op korte loop- en fietsafstand en via de Vleutenseweg ben je snel op de diverse uitvalswegen (A2/A12). Vlakbij vind je verschillende winkelvoorzieningen, bijvoorbeeld de buurtsuper, de kapper en een heerlijke bakker. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse leuke restaurants en barretjes waaronder Koffie en Ik, Café West en Bij Bram, het leuke stadsstrand Soia is op 5 minuten afstand fietsen.

    De bewoners aan het woord
    Met veel plezier hebben we in dit fijne huis in de Bilderdijkstraat gewoond. Het huis is sfeervol en knus. In het weekend genoten we altijd van een kopje koffie in de zon in ons tuintje, ‘de groene oase’. De buurt is heel prettig om te wonen. Vriendelijke buren, allerlei leuke horecagelegenheden dichtbij; het centrum van de stad op loopafstand. Ons dochtertje kon fijn spelen in de speeltuinen in de buurt. We wandelden ook graag naar het Molenpark en Park Oog in Al. Met het oog op verdere gezinsuitbreiding zijn we naar een iets ruimere woning verhuisd. We gaan de Bilderdijkstraat zeker missen!

    Algemeen
    Het appartement maakt deel uit van een uitstekend functionerende, kleinschalige Vereniging van Eigenaars met 2 appartementen.

    Indeling
    Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime woonkamer (ca 30 m2) met laminaatvloer, schouw en openslaande deuren naar de tuin heeft ruimte voor een goede zithoek en een lange eettafel.

    De keuken heeft ook een goede afmeting en het moderne keukenblok is voorzien van diverse (inbouw en losse) apparatuur waaronder een vaatwasser, een gaskookplaat, een oven en een koel-vriescombinatie. Achter de keuken is de berging/bijkeuken gelegen en hier tref je naast de cv-ketel ook de wasmachine aansluiting aan.

    Via een tussenhal zijn de slaapkamers in de slaaptoren bereikbaar. De slaapkamer op de begane grond (8 m2) heeft een ruime vaste kast. De slaapkamer op de eerste verdieping (8 m2) is bereikbaar via een vaste trap en heeft ook een vaste kast.

    De badkamer (met moderne wastafel met luxe meubel en inloopdouche) en het aparte toilet zijn bereikbaar via de hal, ze zijn beide gerust luxe te noemen.

    Via openslaande deuren in de woonkamer en de deur in de tussengang is de tuin (32m2) bereikbaar. In de gedeeltelijk overkapte tuin kan je door de vorm en de ligging met een gezelschap van de zon genieten.

    Het huis is uitstekende staat, goed onderhouden en fraai aangepast aan de wensen van deze tijd. Het betreft hier een ruime benedenwoning met een speelse indeling en een moderne afwerking op een leuke plek in Utrecht, die absoluut het bezichtigen waard is.

    Afmetingen en bijzonderheden

    Maten
    Entree/hal : 7.00 x 0.90
    Woonkamer : 8.85 x 3.40
    Keuken : 3.25 x 1.90
    Badkamer : 1.95 x 0.90
    Toilet : 0.85 x 0.90
    Berging/bijkeuken : 1.75 x 1.90
    Gang : 4.40 x 0.75
    Ouder slaapkamer : 2.95 x 2.85
    Slaapkamer 2 : 2.95 x 2.85 (maximale afmetingen)

    Tuin : 10.60 x 5.40 (lengte deels 2.90, breedte deels 2.35, opp: 32m2)

    Bijzonderheden woning
    - De woning is sfeervol vanwege de originele details en de gekozen afwerking.
    - De woning heeft een strakke vloer- en nette wandafwerking.
    - De keuken beschikt over inbouwapparatuur: o.a. een vaatwasmachine.
    - De badkamer en het toilet zijn gerust luxe te noemen.
    - De tuin is gelegen op het zuidwesten.
    - Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 250 meter van de woning.
    - De Domtoren is gelegen op 2,0 km (7 minuten fietsen).
    - Utrecht CS is gelegen op 700 meter.

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1919.
    - Perceelgrootte vereniging : 114 m².
    - Aandeel in de gemeenschap : 1/2e.
    - Woonoppervlakte : ca. 77 m2.
    - Inhoud : ca. 280 m³.
    - Electra : 4 groepen deels met aardlekschakelaar.
    - Verwarming en warm water : d.m.v. cv-combiketel (2004).
    - Isolatie : dubbele beglazing.

    Voor de woning is een Energielabel D afgegeven. Energiegebruik maart 2022 - maart 2023: 1.033 m3 gas en 2.345 kwh. (3 personen).

    Het appartement is in voortdurende erfpacht uitgegeven, de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

    Actieve Vereniging van Eigenaars ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, Er is een collectieve opstalverzekering. De Vve vergadert en beschikt over een bankrekening. De maandelijkse bijdrage aan de Vve bedraagt € 77,-

    Oplevering in overleg

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij