Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 595.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1936
  • Woonoppervlakte:
    119 m²
  • Perceeloppervlakte:
    97 m²
  • Inhoud:
    395 m³
  • Edisonstraat 33, UTRECHT

    Op zoek naar een modern afgewerkt en sfeervol woonhuis met een 30-er jaren uitstraling, een ruime woonkamer (40m2), vier grote slaapkamers, een keuken met veel inbouwapparatuur, een moderne badkamer, een zonnige achtertuin met achterom en een riant dakterras? Kom dan gerust kijken bij deze goed onderhouden tussenwoning in de woonwijk Zuilen.

    De woning is sfeervol te noemen mede door de aanwezige openslaande deuren naar de tuin, de hoge plafonds en zeker ook door de gekozen afwerking. Opvallend aan de woning zijn de afmetingen, met ruime kamers en goede buitenruimte. De huidige eigenaren hebben sinds 2015 de woning aan de binnenzijde grondig verbouwd en gemoderniseerd. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een parketvloer en de woning heeft strakke wandafwerking. De keuken en badkamer zijn luxe te noemen. De woning is gelegen op een perceel van 97m2 (eigen grond).

    De verkoper vertelt:

    "Uniek en ruim Utrechts rijtjeshuis vanwege de breedte van het huis, vier ruime slaapkamers en een dakterras.

    En dat ook nog eens op een fantastische plek met de rust van Oud Zuilen, Fort aan de Klop, Maarsseveense plassen en de Vecht en daarnaast de reuring van de culturele hotspots van het Werkspoorkwartier.

    De straat zelf heeft een gemoedelijke ligging en fijne buren. Al vroeg in de lente is het heerlijk vertoeven op het dakterras, in de tuin of op het bankje voor de deur. In de zomer is het met de openslaande deuren alsof de groene oase van de tuin binnenkomt, terwijl het beneden toch heerlijk koel blijft."

    De Edisonstraat is een breed opgezette straat met veel bomen. In de buurt is leuke horeca aanwezig o.a. restaurant De Kleine Baron en IJssalon Roma. Op korte afstand van de woning liggen het winkelcentrum Rokade, de vele winkels aan de Amsterdamsestraatweg, en het prachtige Julianapark met grote zonneweide. In de buurt vindt je voldoende en gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving beschikbaar, met station Zuilen op vijf minuten fietsafstand. Het centrum van Utrecht is minder dan vijftien minuten fietsen en de andere kant op ben je snel in een groene omgeving.

    Indeling:
    Entree, hal met modern betegeld toilet en trapopgang. De ruime woonkamer (ca 40m2 inclusief keuken gedeelte) is voorzien van openslaande deuren naar de tuin, een fraaie parketvloer, strakke wandafwerking en heeft bergruimte in de trapkast. De woonkamer is zo ingedeeld dat je naast een goede zithoek ruimte hebt voor een lange eettafel. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze is door het (beloopbare) dakvenster heerlijk licht. De moderne keuken (2016) is voorzien van veel inbouwapparatuur: onder andere een vaatwasser, 6 pits fornuis met dubbele oven en een afzuigschouw. Er is voldoende ruimte voor losse apparatuur zoals een grote koelkast.

    1e verdieping:
    Overloop met toegang tot de vertrekken. De verdieping heeft twee goede slaapkamers (beiden ca. 11m2 en met vaste kasten). De luxe badkamer (2018) is voorzien van modern tegelwerk en heeft een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel met meubel. Het aparte toilet is op de overloop. De wasmachine is netjes weggewerkt in de afgesloten wasruimte aan de voorzijde. Via de trap op de overloop is de tweede verdieping bereikbaar.

    2e verdieping:
    De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft twee dakkappellen en heeft een vloeroppervlakte ca 17m2. De vierde slaapkamer (ca 14m2) is gelegen aan de achterzijde, en deze is voorzien van een grote dakkapel.

    Vliering:
    Via de vlizotrap op de overloop is de ruime vliering (16m2 op vloerniveau en een nokhoogte van 1,75m) bereikbaar.

    Tuin:
    De achtertuin van ruim 34m2 is bereikbaar via de deur in de keuken en de openslaande deuren in de woonkamer. De tuin is gelegen op het noordoosten met een heerlijke ochtend- en middagzon. In de tuin is een ruime berging en de cv ketel is hier netjes weggewerkt. Via de tuin is de afgesloten achterom bereikbaar. Het dakterras is bereikbaar via de trap in de tuin en via de badkamer. Op het dakterras (13m2) kan je al vroeg in het jaar van de zon genieten. De tuin is in 2018 volledig opnieuw bestraat (met antieke kleigebakken waaltjes). Het aangebouwde deel van de berging is in 2023 vernieuwd en deze heeft nu een groen sedum-dak.

    Maten:
    Hal : 3.15 x 1.85
    Woonkamer : 7.90 x 5.05 (deels lang 3.55 en deels breed 3.10)
    Keuken : 3.55 x 2.45
    Toilet : 1.15 x 0.85

    Overloop : 4.35 x 1.90 (zie plattegrond)
    Slaapkamer voor : 3.50 x 3.10 (exclusief vaste kasten)
    Slaapkamer achter : 3.40 x 3.10 (exclusief vaste kasten)
    Badkamer : 2.45 x 1.90
    Toilet : 0.85 x 0.85
    Wasruimte : 0.95 x 1.85

    Overloop : 1.35 x 1.05
    Slaapkamer achterzijde : 2.70 x 5.15 (lengte 3.20 m gemeten op vloerniveau)
    Slaapkamer voorzijde : 3.45 x 3.05 en 2.00 x 2.15 (lengte 3.95 m resp. 2.50 gemeten op vloerniveau, lengte 2.90 resp. 1.50 tussen de 2 dakkapellen, gemeten op 1,50 m hoogte)

    Achtertuin : 9.50 x 5.60 (deels lang 4.45 en deels breed 2.55)
    Berging : 3.50 x 2.55 (breedte deels 2.00 )
    Dakterras : 4.85 x 2.80

    Bijzonderheden woning:
    - De woning is sinds 2016 grotendeels gemoderniseerd
    - De keuken en badkamer zijn gerust luxe te noemen
    - De woning is voorzien van strakke en moderne wand- en vloerafwerking
    - De heerlijke achtertuin en dakterras zijn zonnig en er is een achterom
    - Diverse winkels, restaurants en het Julianapark zijn op korte afstand
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 450 meter
    - Station Zuilen is gelegen op 1,1 km (5 minuten fietsen)
    - De Dom is gelegen op 3,9 km (12 minuten fietsen)
    - In de straat is gratis parkeergelegenheid

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1936
    - Perceel grootte : 97 m²
    - Woonoppervlakte : ca. 119 m²
    - Inhoud : ca. 395 m³
    - Electra : 5 groepen met aardlekschakelaar
    - Verwarming en warm water : CV Combiketel (2013)
    - Energielabel : C
    - Isolatie : dubbele beglazing, vloerisolatie, muur- en dakisolatie (beiden deels)

    Grond eigendom, oplevering in overleg

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij