Kenmerken
 • Vraagprijs:
  € 100.000,-
 • Status:
  beschikbaar
 • Bouw
 • Bouwjaar:
  1931
 • Woonoppervlakte:
  17 m²
 • Inhoud:
  50 m³
 • Jacob van der Borchstraat 47, UTRECHT

  Woon je in Tuinwijk of in een andere wijk in Utrecht en ben je op zoek naar een ruimte (ca 17m2) waar je rustig kunt werken? Dan is de Jacob van der Borchstraat 47 misschien wel iets voor jou!

  De huidige eigenaar heeft de ruimte in 2022 gekocht en verbouwd tot een werkplek. In de ruimte is nu een pantry aanwezig en een toilet.

  Mocht je tijdens het werken even pauze willen dan is het goed om te weten dat in de wijk gezellige restaurants zijn maar ook diverse parken. Het centrum van Utrecht met haar winkels, terrassen en restaurants ligt op enkele wandelminuten. De uitvalswegen A27 en A12 zijn goed bereikbaar en het Centraal Station bevindt zich op een paar minuten fietsen. Parkeren kan (betaald) op de openbare weg. Vlakbij vind je verschillende winkelvoorzieningen bijvoorbeeld op het Willem van Noortplein.

  Maten:

  Werkruimte: lengte 9.10 meter, breedte aan de voorzijde 3.15 meter (aflopend naar 1.00 meter)

  Toilet: lengte 1.30 meter en breedte 0,85 cm (aflopend).

  Let op!!
  De ruimte wordt niet als woonruimte aangeboden. Je krijgt ook geen toestemming om hier te wonen van de gemeente. De ruimte voldoet niet aan alle eisen (o.a. oppervlakte) die de overheid stelt aan een woning. Daarom kun je ook geen (woon)hypotheek vestigen op het pand.

  Kadastrale omschrijving: het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bergruimte op de begane grond gelegen te 3515 XB Utrecht, Jacob van der Borchstraat 47, maakt een onverdeeld vier en twintig/twee honderd zeven en twintig (24/227ste) gedeelte uit in de gemeenschap, bestaande uit het woonhuis met opslagruimte, grond, erf en verder aanbehoren te Utrecht aan de Jacob van der Borchstraat 47/47 BIS (3515 XB).

  Bestemming in de splitsingsakte: berging

  Bestemming volgens de gemeente: de functie van het perceel is ‘Wonen’ (artikel 18.1 van de regels bij het bestemmingsplan). De begane grond van het pand mag worden gebruikt voor wonen.

  De vereniging van eigenaars:
  - is niet actief;
  - er is geen reservefonds gevormd;
  - er is geen verplichte bijdragen voor een reservefonds vastgesteld.

  Energie en water:
  Het stroomverbruik is geregeld via Jacob van der Borchstraat 47 bis. Dit is officieel vastgelegd als erfdienstbaarheid. Er zijn tussenmeters geplaatst zodat het energie en waterverbruik gemeten kan worden. De kosten voor de verwachtte hoeveelheid verbruikte energie en water moeten vooraf aan de eigenaren van Jacob van der Borchstraat 47 bis betaald worden.

  Bijzonderheden algemeen
  - Bouwjaar : 1931
  - Aandeel in de gemeenschap : 24/227
  - oppervlak : ca. 17 m²
  - Inhoud : ca. 50 m³
  - Electra : Het stroomverbruik is geregeld via Jacob van der Borchstraat 47 bis
  - Verwarming : d.m.v. elektrische kachel
  - Koud water : Het watergebruik is geregeld via Jacob van der Borchstraat 47 bis
  - Warm water : niet aanwezig
  - Gasaansluiting : niet aanwezig
  - Isolatie : dubbele beglazing

  Grond eigendom.

  Oplevering: in overleg.

  Interesse? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
  Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

  Wilt u meer weten over de woning?

  info@kraaijkampmakelaars.nl
  (030) 879 77 70
  Contact
  Werk cookie voorwaarden bij