Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 300.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1965
  • Woonoppervlakte:
    68 m²
  • Inhoud:
    210 m³
  • Kapteynlaan 147, UTRECHT

    Op zoek naar een goed onderhouden appartement met een ruime woonkamer, 2 goede slaapkamers, grote raampartijen, een heerlijk zonnig balkon en op korte afstand van het centrum en winkels? Kom dan gerust kijken bij dit 3 kamer appartement gelegen in de wijk Tuindorp-Oost.

    Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het appartementencomplex ‘De Wiltenburgh’ ontworpen door de Amsterdamse architect Ger Husslage. In 2011 is het appartementencomplex grootschalig gerenoveerd. De focus lag op duurzaamheid, energiebesparingen en comfort, een actueel thema. Tijdens de renovatie zijn o.a. de kozijnen geheel vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing (HR++) en zijn de voor- en achtergevels extra geïsoleerd. In 2020 is ook het dak van het complex gerenoveerd en zijn de kelderboxen en het dak geïsoleerd naar de normen van nu. Daarnaast is het verwarmingssysteem vernieuwd met duurzame installaties zijn alle radiatoren vervangen.

    De populaire wijk Tuindorp Oost, gelegen op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Utrecht biedt allerlei voorzieningen in de directe omgeving. Het winkelcentrum De Gaard, goed openbaar vervoer en een uitstekende verbinding met de verschillende uitvalswegen maken het voor jong en oud een zeer aantrekkelijke en geliefde wijk om in te wonen.

    Algemeen
    Het appartement maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars met 72 appartementen met bergingen en 10 garages. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen en in je eigen berging in de onderbouw kun je je fiets veilig binnen zetten. Aan de achterzijde van het gebouw is een afgesloten gemeenschappelijk parkeerterrein met plaats voor ongeveer 30 auto’s. De aanwezigheid van een lift is wel zo prettig maar als bewoner van dit appartement zul je daar weinig gebruik van maken.

    Indeling
    Via een ruime hal kom je binnen in het appartement. Vanuit de lichte en ruime woonkamer (21 m2) heb je leuk uitzicht over de omgeving. De woonkamer heeft plek voor een goede zithoek en een grote eettafel. Bij sommige woningen is de slaapkamer aan de achterzijde bij de woonkamer betrokken en dan is de totale oppervlakte ongeveer 35m2.

    Het appartement heeft nu 2 ruime slaapkamers, te weten 1 aan de voorzijde (ca 11 m2) en 1 aan de achterzijde (ca. 14 m2). De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een screen.

    De dichte keuken (ca 7 m2) is bereikbaar via de hal en is voorzien van het origineel keukenblok (Bruynzeel). De keuken heeft voldoende ruimte voor losse apparatuur en beschikt nu over een koelvriezer combinatie en een kookplaat met oven.

    De badkamer is bereikbaar via de keuken en de slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel. In de badkamer heb je ook plek voor de wasmachine. Het toilet in de hal is, net als de badkamer, netjes betegeld.

    Via de keuken kun je het balkon bereiken dat is gelegen op het zuiden. Hier kun je lang van de zon genieten.

    Maten:
    Hal : 2.50 x 2.55 (maximale afmetingen)
    Woonkamer : 5.70 x 3.75
    Slaapkamer achterzijde : 4.85 x 2.85
    Slaapkamer voorzijde : 4.25 x 2.60
    Keuken : 3.25 x 2.15
    Badkamer : 3.10 x 1.25
    Toilet : 0.90 x 1.25

    Balkon : 1.50 x 1.95
    Berging in de onderbouw : 4.40 x 1.65 (breedte deels 2.00 m)

    Bijzonderheden woning:
    - Het appartement is goed onderhouden maar op sommige onderdelen eenvoudig qua afwerking
    - Je kunt lekker van de zon genieten op het balkon
    - Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 400 m van de woning
    - De Domtoren is gelegen op 2,9 km (9 minuten fietsen)
    - Utrecht CS is gelegen op 3,3 km (12 minuten fietsen)
    - Station Overvecht is gelegen op 1,4 km (7 minuten fietsen)
    - De verkoper is de afgelopen jaren niet woonachtig geweest in de woning en in de koopovereenkomst zal een zogenaamde “niet bewoningsclausule” worden opgenomen

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1965
    - Perceelsgrootte vereniging : 2.433 m²
    - Aandeel in de gemeenschap : 20/1.580
    - Woonoppervlak : ca. 68 m²
    - Inhoud : ca. 210 m³
    - Verwarming en warmwater : d.m.v. centraal warmtepompsysteem, eigen meters
    - Isolatie : HR ++ beglazing, extra muurisolatie
    - Elektra : 6 groepen met aardlekschakelaar (groepenkast vernieuwd in 2022)

    Grond eigendom, Oplevering in overleg,

    Actieve vereniging van eigenaren. De bijdrage aan de Vve is € 200,84 per maand, voorschot verwarming en warmwater € 155,- per maand. Verwarming door middel van warmtepompen. Deze levert naast warmte ook warmwater, maar het is wel zo dat er nog een koppeling is met gemeenschappelijke CV ketels om de piekmomenten op de te vangen.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij