Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 550.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2015
  • Woonoppervlakte:
    139 m²
  • Perceeloppervlakte:
    127 m²
  • Inhoud:
    460 m³
  • Maria Theresiadreef 39, UTRECHT

    Op zoek naar een uitstekend onderhouden woning (139m2) met een heerlijk ruime woonkamer, 4 goede slaapkamers, een moderne afwerking, een keuken met veel inbouwapparatuur, een ruime badkamer, veel buitenruimte, fraai lichtinval, een eigen parkeerplaats en met een kindvriendelijke ligging? Kom dan gerust kijken bij deze zeer goed onderhouden en netjes bewoonde 5 kamer tussenwoning gelegen in het Mariakwartier, op korte afstand van het centrum.

    Door ligging aan een autovrij hofje met een nabij gelegen speeltuin is de ligging gerust kindvriendelijk te noemen. De woning is gebouwd in 2015 en voor de woning is Energielabel A afgegeven. De ramen zijn voorzien van triple beglazing en er is muur-,vloer- en dakisolatie aanwezig. De woningen in de wijk worden verwarmd door stadsverwarming. In de afgesloten parkeergarage heb je je eigen parkeerplaats.

    In de nabijheid zijn veel groen voorzieningen zoals het prachtige “park de Watertoren” met grote zonneweide en Het Noorderpark. In de buurt vindt je voldoende, gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving beschikbaar. Op een paar minuten lopen is het station. Het centrum van Utrecht is minder dan 15 minuten fietsen en de andere kant op ben je snel in een groene omgeving, Fort de Klop en de Maarsseveense plassen. Boodschappen kun je op loopafstand doen in winkelcentrum Overkapel en de uitvalswegen richting A27, A28 en A2 zijn goed bereikbaar.

    Indeling
    begane grond
    Entree, hal gang met toilet, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. Het eerste wat in de woonkamer opvalt is de ruimte. De sfeervolle woonkamer (ca 29 m2) heeft een brede schuifpui naar de tuin en is net als de hal voorzien van een fraaie laminaatvloer vloer en gestuukte wanden. De woonkamer heeft uiteraard genoeg ruimte voor een goede zithoek en een grote eettafel. De half open keuken (ca 12 m2) is voorzien van een plavuizen vloer en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een modern keukenblok (2015) met veel (inbouw) apparatuur, zoals een inductiekookplaat, een afzuigschouw, een vaatwasser, een combimagnetron en een koelkast. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de trapkast geeft de begane grond veel bergruimte.

    eerste verdieping:
    Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers. De slaapkamers (17m2, 12,5 m2 en 9m2) hebben een goed formaat en strakke vloer- en wandafwerking. De ruime badkamer is netjes betegeld en deze is voorzien van een douchehoek, het tweede toilet en een wastafel met meubel.

    tweede verdieping:
    Deze verdieping heeft 1 grote slaapkamer (22m2) en een ruime voorzolder. De verdieping heeft veel bergruimte achter de knieschotten aan de voor- en achterzijde. De wasmachineaansluiting tref je aan in de voorzolder.

    Tuin
    In de achtertuin (60 m2) heb je veel privacy. De tuin is gelegen op het noordoosten maar vanwege de diepte en de ligging van de tuin, kun je een groot deel van de dag kiezen of je gaat zitten in een zonnig- of schaduwrijk plekje. De woning heeft een stenen berging die ook via de achterom bereikbaar is.

    Het betreft hier een ruime en prettige woning met een kindvriendelijke ligging, veel buitenruimte, winkels op loopafstand, een groot recreatiegebied om de hoek, die absoluut het bezichtigen waard is.

    Maten:
    Hal : 3.85 x 2.35 (breedte deels 1.35)
    Woonkamer : 5.70 x 5.45 (lengte deels 4.05)
    Keuken : 3.95 x 3.00
    Toilet : 1.25 x 0.95

    Slaapkamer voor : 3.95 x 3.10
    Slaapkamer achter : 5.60 x 3.10
    Slaapkamer achter : 4.05 x 2.30 (lengte deels 3.85)
    Badkamer : 2.85 x 2.30
    Overloop : 2.60 x 2.30

    Zolderkamer : 7.20 x 3.05 (lengte 6.15m gemeten op 1,5 meter hoog)
    Voorzolder : 7.20 x 2,35 (lengte 6.15m gemeten op 1,5 meter hoog)
    Achtertuin : 10.83 x 5.50
    Berging : 2.45 x 2.85

    Bijzonderheden woning:
    - De woning is goed onderhouden en is gelegen in een autovrij hofje
    - De woning heeft een moderne vloer- en nette wandafwerking
    - De zolder is ruim genoeg om een extra slaapkamer te creëren
    - Energielabel A en gasloos wonen met stadsverwarming
    - De woning heeft een eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage
    - Kinderen kunnen veilig spelen voor de deur of in de nabij gelegen speeltuin
    - De dichtstbijzijnde supermarkt is gelegen op 600m van de woning
    - Station Overvecht is gelegen op 270 m afstand
    - De Domtoren is gelegen op 3,5 km (12 minuten fietsen)

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 2015
    - Perceelsgrootte : 127 m²
    - Woonoppervlak : ca. 139 m²
    - Inhoud : ca. 460 m³
    - Electra : 6 groepen met aardlekschakelaar
    - Verwarming en warm water : d.m.v. stadsverwarming
    - Isolatie : Triple beglazing, muur-, vloer- en dakisolatie

    Zonnepanalen: 14 stuks (Wattpiek per paneel: 280). Deze worden gehuurd via Solease. Je betaalt € 71,15 per maand en de opbrengst van de panelen is voor jou! De opbrengst in 2022 was ongeveer 4000 KWH. Je kunt de panelen ook kopen en meer informatie hierover is beschikbaar via de makelaar.

    Grond: voortdurende erfpacht, de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht. Bijdrage aan de Vve (parkeren) is per 1-1-2024 € 20,70 per maand. Actieve en gezonde vereniging van eigenaren.

    Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij