Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 360.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    84 m²
  • Perceeloppervlakte:
    281 m²
  • Inhoud:
    295 m³
  • Rooseveltlaan 834, UTRECHT

    Op zoek naar woonhuis met uitzicht op groen en water, een ruime woonkamer, 3 goede slaapkamers, een garage, een carport met oprit voor meerdere auto’s, veel bergruimte en een grote tuin met achterom? Kom dan gerust kijken bij deze goed onderhouden, 4 kamer hoekwoning, gelegen aan het aan het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht Zuidwest.

    Vanuit de woning heb je leuk uitzicht over het groen met de boulevard en het Amsterdam-Rijnkanaal. De laatste bewoner heeft dan ook bijna 30 jaar met veel plezier gewoond in het huis. Hij heeft de woning altijd met zorg bewoond maar wij denken dat dat de volgende bewoner de woning grotendeels zal willen moderniseren. De woning is wel gerust comfortabel te noemen, mede door de aanwezige dubbele beglazing, vloerisolatie, muurisolatie, extra dakisolatie, 6 zonnepanelen en de centrale verwarming. De dakbedekking van de woning is ongeveer 5 jaar geleden vervangen. De kozijnen zijn onderhoudsvrij en voorzien van dubbele beglazing. Opvallend in de woning zijn de grote raampartijen waardoor alle kamers lekker licht zijn. De woning is gelegen op een perceel van 281m2 eigen grond.

    Langs het water wandelen en vanuit je woning naar de schepen kijken maakt de locatie bijzonder, daarnaast kan je op de recreatie groenstrook picknicken en genieten van de zon. Utrecht Zuidwest biedt ook veel voorzieningen: meerdere parken, een groot wijkwinkelcentrum, een bibliotheek en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus, tram). Ook op sport en cultureel gebied biedt de omgeving vele mogelijkheden. Het Businesspark Papendorp is gelegen aan de overzijde van het kanaal en is eenvoudig bereikbaar via de fraaie Prins Clausbrug.

    Indeling
    Entree met hal, meterkast en eenvoudig afgewerkt toilet. Via de gang zijn de woonkamer en de verdieping bereikbaar. De trapkast geeft de verdieping bergruimte en de cv ketel tref je hier ook. De grote ramen in de ruime woonkamer (25 m2) zorgen voor veel lichtinval. De dichte keuken (6,5 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tussen de keuken en de woonkamer is een lichte wandconstructie voorzien van glas in loodramen, deze geven de ruimte veel sfeer. Het nette keukenblok is voorzien van enige inbouwapparatuur, zoals een oven, een gaskookplaat en een afzuigkap.

    1e Verdieping
    Ruime overloop met toegang tot de vertrekken. Deze verdieping heeft 3 slaapkamers, 2 aan de achterzijde (10 m2 en 6 m2) en 1 aan de voorzijde woning (11 m2). De grote slaapkamers zijn beiden voorzien van 2 vaste kasten en de vaste kast op de overloop geeft de verdieping nog meer bergruimte. De betegelde badkamer is voorzien van een douchehoek, een toilet, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

    Tuin
    De woning heeft een voor- , zij en achtertuin waardoor je mogelijkheid hebt een groot deel van de dag van de zon te genieten. De achtertuin is bereikbaar via de deur in de woonkamer, de deur in de keuken (49 m2), de zijtuin en via de achterom.

    Garage/bergring/carport/oprit
    Bijzonder is zeker dat de woning een garage en een carport heeft. De oprit is lang genoeg voor meerdere auto’s. De garage en de carport zijn via meerdere ingangen bereikbaar. De garage en de grote berging in de achtertuin zijn voorzien van elektra.

    Het betreft hier dus een woning op een bijzondere locatie met groen voor de deur en uitzicht op het kanaal, met een garage en carport, veel buitenruimte, de winkels om de hoek. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:
    Hal : 2.20 x 1.10 en 0.70 x 1.00
    Toilet : 1.20 x 0.90
    Gang : 2.20 x 2.10 (inclusief vaste kast en trap)
    Woonkamer : 7.35 x 3.50 (deels 3.40 breed)
    Keuken : 2.95 x 2.25

    Slaapkamer voor : 3.15 x 3.45
    Slaapkamer achter : 3.00 x 3.45
    Slaapkamer achter : 2.95 x 2.10
    Badkamer : 1.95 x 2.10
    Overloop : 2.20 x 2.10 en 1.00 x 1.00

    Achtertuin : 9.80 x 7.40 (maximale afmetingen)
    Zijtuin/oprit : 12.00 x 4.50
    Voortuin : 5.00 x 6.00
    Garage : 6.55 x 2.75
    Carport : 6.38 x 2.75
    Berging : 1.85 x 4.35

    Bijzonderheden woning:
    - De woning heeft veel buitenruimte en vanuit de woning hebt je uitzicht over water en groen
    - Naast de garage is er een carport, een oprit en een grote berging, de tuin heeft een achterom
    - Fraai lichtinval door de grote raampartijen
    - De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de woning is voorzien van extra isolatie (vloer-, muur en dakisolatie)
    - De dakbedekking van de woning is ca 5 jaar oud
    - Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen
    - Rondom de woning is veel groen met speel- en recreatiemogelijkheden
    - De Domtoren is gelegen op 5,3 km (18 minuten fietsen)
    - Het centraal station is gelegen op 4,0 km

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1962
    - Perceelsgrootte : 281 m²
    - Woonoppervlak : ca. 84 m²
    - Inhoud : ca. 295 m³
    - Electra : 3 groepen
    - Verwarming en warmwater : d.m.v. cv combiketel (2011)
    - zonnepanelen : 6 panelen (2019)
    - Isolatie : dubbele beglazing, vloer-/muur- en dakisolatie

    Grond: eigendom. Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij