Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 350.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1931
  • Woonoppervlakte:
    71 m²
  • Inhoud:
    230 m³
  • St.-Bernulfstraat 4, UTRECHT

    Op zoek naar een heerlijk lichte, bijzondere bovenwoning met originele details, veel sfeer, strakke wand- en vloerafwerking, een keuken met inbouwapparatuur, een ruime badkamer, TWEE buitenruimtes (waaronder een groot dakterras) en gelegen in een leuke dertiger jaren straat? Kom dan gerust kijken bij deze keurig onderhouden en fraai afgewerkte 3-kamerwoning in de woonwijk Zuilen.

    Opvallend in de woning zijn de grote raampartijen, de hoogte in de woonkamer, de ruime eetkamer, de slaapkamer met veel kastruimte, de sfeervolle uitstraling van de woning door de originele details (onder andere de openslaande deuren en het glas in lood) en de gekozen afwerking. Beide buitenruimtes hebben een goede afmeting (ca. 5 m2 en ca. 19 m2).

    In de buurt is leuke horeca aanwezig o.a. The Sandwich Company en restaurant De Kleine Baron en IJssalon Roma, maar ook het werkspoorkwartier met veel hippe culturele en horeca gelegenheden. Ook op korte afstand van deze leuke woning liggen het winkelcentrum Rokade, de vele winkels aan de Amsterdamsestraatweg en het prachtige Julianapark met grote zonneweide. In de buurt is gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer is in de onmiddellijke omgeving beschikbaar. Het centrum van Utrecht is minder dan 15 minuten fietsen en de andere kant op ben je snel in een groene omgeving met de Vecht, Fort de Klop en de Maarsseveense plassen.

    Indeling:
    Begane grond: de entree van de woning met meters en de trapopgang.

    1e verdieping:
    Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping, de opstelplaats van de CV ketel en de toegang tot de eetkamer en de badkamer. In de eetkamer heb je voldoende ruimte voor een lange eettafel en de haard geeft extra sfeer. De eetkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze staat in openverbinding met de keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, afzuigkap en keramische kookplaat. Door de opstelling van de keuken heb je veel werkruimte: handig als je van koken houdt. Via de openslaande deuren in de eetkamer en de deur in de keuken is het balkon bereikbaar.

    Vanuit de eetkamer is er doorgang naar de slaapkamer, deze heeft een goede afmeting met ruimte voor een grote kast. De badkamer is netjes betegeld voorzien van een toilet, douchehoek, wastafel en wasmachine aansluiting tref je hier ook.

    2e verdieping:
    Als je in de woning bent geweest snap je waarom de woonkamer is gelegen op de tweede verdieping. De verdieping heeft een vloeroppervlakte van ca 28 m2 met genoeg ruimte voor een goede zithoek en bijvoorbeeld een bureau. Een pantry op deze verdieping is handig omdat je hier veel tijd door zult brengen. De nokhoogte (3.25 m) geeft de verdieping een heerlijk ruimtelijk gevoel.

    Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je op het dakterras (19m2). Door de hoge ligging kan je hier lang van de zon genieten en met een goed gezelschap buiten zitten. Het dakterras is van het voorjaar tot het najaar zonovergoten en je hier kan genieten van een prachtige zonsondergang. Het dakterras biedt veel privacy door de hoge ligging ten opzichte van de buren.

    Het betreft hier een woning met ruime kamers en een nette afwerking, op een leuke plek in Utrecht, met de winkels om de hoek net als het park. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:
    Entree/hal : 2.70 x 0.90
    Overloop : 4.10 x 1.95 (maximale afmetingen)
    Eetkamer : 4.60 x 2.80
    Keuken : 2.40 x 1.90
    Slaapkamer : 4.00 x 2.90
    Badkamer : 2.00 x 1.90
    Balkon : 0.90 x 5.25

    Woonverdieping : 5.50 x 4.95 (lengte 4.50m op 1,5 meter hoogte, breedte zitgedeelte 2.80m)
    Pantryhoek : 1.50 x 1.95 (breedte aflopend naar 1.35m)
    Dakterras : 4.30 x 5.05 (lengte deels 3.15m)

    Bijzonderheden woning:
    - De gehele woning is voorzien van nette wand- en vloerafwerking
    - De woning is gerust sfeervol te noemen met onder andere, glas in loodramen, paneeldeuren en een parketvloer op de eerste verdieping
    - De woning heeft twee buitenruimten en op het dakterras kun je met een goed gezelschap buiten zitten
    - De haard is door de huidige eigenaar nooit gebruikt
    - Diverse winkels, restaurants en het Julianapark zijn op loopafstand
    - De Dom is gelegen op 4,1 km (13 minuten fietsen)
    - In de straat is gratis parkeergelegenheid

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1931
    - Perceelsgrootte vereniging : 72 m²
    - Aandeel in de gemeenschap : 1/2e
    - Woonoppervlak : ca. 71 m²
    - Inhoud : ca. 230 m³
    - Verwarming en warmwater : cv combiketel (2001)
    - Electra : 4 groepen, waarvan 3 met aardlekschakelaar
    - Isolatie : dubbele beglazing, dakisolatie

    Voorschot servicekosten € 102,17 per maand. Actieve vereniging van eigenaren.

    Grond eigendom. Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij