Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 375.000,-
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1991
  • Woonoppervlakte:
    86 m²
  • Inhoud:
    278 m³
  • Tomas Masarykstraat 7, UTRECHT

    Op zoek naar een heerlijk licht hoekappartement (86m2) met leuke uitzicht aan de voorkant, een ruime woonkamer, twee goede slaapkamers, grote raampartijen, nette wandafwerking, een keuken met inbouwapparatuur (onder andere een vaatwasser), een badkamer met inloopdouche, veel bergruimte, een zonnige buitenruimte, energielabel A en op korte afstand van winkels en het centrum? Kom dan gerust kijken bij dit sfeervolle 3 kamer appartement gelegen in de populaire woonwijk Voordorp.

    Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex, gelegen in een deel van de wijk met veel groen. Het ontwerp van de woningen in dit deel van de wijk is ook beloond met de Rietveldprijs voor architectuur. De gemeente overweegt zelfs het complex en de omliggende woningen een monumentale status te geven onder andere in verband met de kenmerkend gepleisterde gevels in de lichte tinten.

    Voordorp is een relatief jonge woonwijk in het noordoostelijk deel van Utrecht met scholen en een sportcomplex (tennis, cricket, voetbal en badminton) in de wijk. Winkelcentrum De Gaard is op een paar fietsminuten gelegen en is de afgelopen jaren vernieuwd en uitgebreid. Vanuit de wijk zijn de snelwegen aan de oostelijke kant van Utrecht goed bereikbaar. De wijk met een dorps karakter ligt op ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum en het bos bij Groenekan en heeft een goede busverbinding met het Centraal Station. Naast alle hiervoor genoemde voordelen maken het kindvriendelijke karakter en de voldoende parkeergelegenheid de wijk een zeer geliefde woonomgeving.

    Algemeen
    Het appartement maakt deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren “De Bilt” met 20 appartementen. De aanwezigheid van een lift is wel zo prettig. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen. In de berging in de onderbouw kun je je fiets veilig stallen en is er plaats voor je spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

    Indeling:
    De ruime hal met toilet en garderobe geeft toegang tot de kamers. De heerlijk ruime en lichte woonkamer (28 m2) met eetkeuken (ca 15m2) is gelegen aan de voorzijde van het gebouw. De nette keuken is voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, een oven, een keramische kookplaat en een afzuigscherm. De keuken heeft voldoende ruimte voor iemand met een passie voor koken. Via de woonkamer kun je de zonnige serre/loggia bereiken. Vanuit de woonkamer en de serre heb je leuk uitzicht op de omgeving. Omdat de serre van het appartement is gelegen op het zuidwesten kun je in middag en in de avond heerlijk van de zon genieten.

    De beide slaapkamers (15 m2 en 8 m2) zijn gelegen aan de zijkant van het gebouw. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een inloopdouche, een wastafel en het toilet. In de badkamer zijn diverse voorzieningen aangebracht die eenvoudig te verwijderen zijn. De wasmachine aansluiting en de CV ketel tref je aan in de inpandige berging. De serre is voorzien van dubbele beglazing waardoor deze ook als binnenruimte gebruikt kan worden.

    Het betreft hier een woning met ruime kamers en een nette afwerking, op een leuke plek in Utrecht, met de winkels om de hoek net als het buitengebied. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:

    Hal : 3.00 x 2.25
    Woonkamer : 5.50 x 5.10 en 2.30 x 3.90
    Keuken : 2.70 x 2.05
    Slaapkamer 1 : 4.00 x 3.75
    Slaapkamer 2 : 3.00 x 2.75
    Badkamer : 2.80 x 2.05
    Inpandige berging : 1.65 x 1.50 (maximale afmetingen

    Serre : 2.45 x 3.20 (maximale afmetingen)
    Berging, begane grond : 1.85 x 1.90

    Bijzonderheden woning:
    - De woning is ruim van opzet en heerlijk licht door de grote raampartijen
    - Voor de woning is energielabel A afgegeven
    - Het appartement is voorzien van dubbele beglazing
    - Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (betaald parkeren tussen 06.00 – 11.00 uur op doordeweekse dagen);
    - Uitstekende bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer.
    - Diverse sportvoorzieningen vanaf 550 meter afstand van de woning
    - Winkelcentrum de Gaard is op 500 meter van de woning
    - De Domtoren is gelegen op 3,3 km (11 minuten fietsen)
    - De verkoper is nooit woonachtig geweest in de woning en in de koopovereenkomst zal een zogenaamde “niet bewoningsclausule” worden opgenomen

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1991
    - Perceelsgrootte vereniging : 1610 m²
    - Aandeel in de gemeenschap : 167/3372e
    - Woonoppervlak : ca. 86 m² (exclusief serre)
    - Inhoud : ca. 278 m³
    - Electra : 8 groepen deels met aardlekschakelaar
    - Verwarming en warm water : cv-combiketel 2023

    Grond: voortdurende erfpacht, De erfpachtcanon bedraagt € 11,34 per jaar en is tot 1 januari 2040 afgekocht.

    Servicekosten € 218,93 per maand. Actieve Vereniging van Eigenaren.

    Oplevering in overleg

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.
    Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij