Kenmerken
  • Vraagprijs:
    € 475.000,-
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1961
  • Woonoppervlakte:
    104 m²
  • Perceeloppervlakte:
    223 m²
  • Inhoud:
    360 m³
  • Van Eechoudlaan 9, UTRECHT

    Op zoek naar een ruime woning met een doorzon woonkamer, 4 slaapkamers, een moderne keuken met veel inbouwapparatuur, fraai lichtinval, een zonnige tuin, een garage naast het huis en op korte afstand van het centrum? Kom dan gerust kijken bij deze goed onderhouden 5 kamerwoning in Utrecht Zuidwest.

    De woning is gerust comfortabel te noemen, mede door de aanwezige dubbele beglazing (deels HR ++) en de centrale verwarming. Opvallend in de woning zijn de hardhouten kozijnen met grote raampartijen waardoor alle kamers lekker licht zijn. De laatste bewoners hebben ongeveer 50 jaar met veel plezier gewoond in het huis. Ze hebben de woning altijd met zorg bewoond maar wij denken dat dat de volgende bewoner de woning gedeeltelijk zal willen moderniseren. De woning is gelegen op een perceel van 223m2 eigen grond.

    In de buurt is de Roosevelt boulevard. Daar kun je langs het water wandelen, naar de schepen kijken en op de recreatie groenstrook picknicken en genieten van de zon. Utrecht zuidwest biedt ook veel voorzieningen: meerdere parken, een groot wijkwinkelcentrum, een bibliotheek en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus, tram). Ook op sport en cultureel gebied biedt de omgeving vele mogelijkheden. Het Businesspark Papendorp is gelegen aan de overzijde van het kanaal en is eenvoudig bereikbaar via de fraaie Prins Clausbrug.

    Indeling
    Entree met meters, trapkast en een net toilet. De grote ramen in de ruime woonkamer (31 m2) zorgen voor veel lichtinval. De woning is voorzien van een (sier) haard, heeft een vaste kast en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is zo ingedeeld dat je aan de voorzijde een goede zithoek hebt en aan de achterzijde is er een ruim eetgedeelte. De dichte keuken (7 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien van veel (inbouw)apparatuur zoals een vaatwasser, een koelkast, een gaskookplaat, een afzuigschouw en een combimagnetron.

    1e Verdieping
    Ruime overloop met toegang tot de vertrekken. Deze verdieping heeft 4 slaapkamers, 2 aan de achterzijde (ca 12 m2 en ca. 7 m2) en 2 aan de voorzijde woning (ca. 13 m2 en ca. 5 m2). De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en de aansluiting van de wasmachine.

    Tuin
    De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin waardoor je mogelijkheid hebt een groot deel van de dag van de zon te genieten. De achtertuin (ca 50 m2) is gelegen op het zuidwesten met een fijne middag- en avondzon. De woning heeft achterin de tuin een ruime (verwarmde) berging. De cv ketel tref je hier ook.

    Garage
    Naast het huis heeft de woning ook een garage. Deze is vanaf de straat en de berging bereikbaar. De garage is voorzien van elektra en water. Naast deze garage is een tweede garage schuin achter de woning te koop. Indien gewenst kan de koper van de woning deze erbij kopen (vraagprijs € 39.000,- k.k.).

    Het betreft hier dus een hoekwoning met een garage, goede bergruimte, veel buitenruimte en de winkels om de hoek. Met een paar minuten fietsen ben je zo in het centrum.

    Maten:
    Hal : 5.20 x 2.25 (maximale afmetingen)
    Toilet : 0.85 x 1.15
    Woonkamer : 8.40 x 3.65
    Keuken : 3.25 x 2.25

    Slaapkamer voor : 3.50 x 3.65
    Slaapkamer voor : 2.20 x 2.20
    Slaapkamer achter : 3.20 x 3.70
    Slaapkamer achter : 3.20 x 2.30
    Badkamer : 1.40 x 2.40
    Overloop : 2.70 x 2.30 en 1.40 x 1.00
    Achtertuin : 8.50 x 6.40 (breedte deels 5.80)
    Voortuin : 6.00 x 8.00
    Garage : 5.70 x 2.80 (deels 3.85 m breed)
    Berging : 2.30 x 2.65

    Bijzonderheden woning:
    - De woning heeft veel buitenruimte
    - De woning heeft hardhouten kozijnen
    - Naast de garage is er een grote berging, de tuin heeft een achterom
    - Een tweede garage is los te koop
    - Fraai lichtinval door de grote raampartijen
    - Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand gelegen
    - Rondom de woning is veel groen met speel- en recreatiemogelijkheden
    - De Domtoren is gelegen op 4.2 km (16 minuten fietsen)
    - Het centraal station is gelegen op 3,7 km
    - De verkopers zijn al heel lang niet woonachtig geweest in de woning en in de koopovereenkomst zal een zogenaamde “niet bewoningsclausule” worden opgenomen

    Bijzonderheden algemeen
    - Bouwjaar : 1961
    - Perceelsgrootte : 223 m²
    - Woonoppervlak : ca. 104 m²
    - Inhoud : ca. 360 m³
    - Electra : 8 groepen met aardlekschakelaar)
    - Verwarming en warmwater : d.m.v. cv combiketel (1999)
    - Energielabel : E
    - Isolatie : dubbele beglazing, begane grond grotendeels HR ++ glas

    Grond: eigendom. Oplevering: in overleg.

    Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in.
    Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vind je op Funda

    Wilt u meer weten over de woning?

    info@kraaijkampmakelaars.nl
    (030) 879 77 70
    Contact
    Werk cookie voorwaarden bij